Nenad Macanović Bebica pristao je da u ponedjeljak ode na poligraf, međutim, sada se uplašio ispitivanja, pa je odlučio da pokuša da pobjegne iz “Zadruge”.

Naime, on je otišao do Rajskog vrta, gdje je preskakao ogradu, ali mu to nije pošlo za rukom, te se vratio u Bijelu kuću i otišao kod Miljane Kulić u izolaciju, gdje se ušuškao u njenom krevetu.

Inače, amo neke od Bebicinih tvrdnji su da je finansijski stabilan, da redovno viđa djecu iz prethodnog braka, da nikada nije bio u problemu sa porodicom dok nije upoznao Miljanu, da nikada nije bio član sekte, da Kulićevu voli svim srcem, da nema zadnje namere i mnoge druge, a sve to će biti ispitan na poligrafu koji mnogi iščekuju.

Bebica je pristao da se podvrgne poligrafskom ispitivanju, te će u ponedjeljak sve izaći na videlo i pokazaće svoje pravo lice.

– Ja sam čula za sekte, ali ne znam šta rade ti ljudi. Čula sam za sektaše, ali se nisam raspitivala. Znam da je to nešto strašno. Sve mi je čudno što se tiče njegovih odnosa, jedva čekam taj poligraf – pričala je Kulićeva.

Izvor:Kurir

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here