Poznato je da je Željko Ražnatović Arkan iz dva braka dobio šestoro djece, četvoro iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Troje djece su mu iz vanbračnih veza.

Dok se Anastasija i Veljko dosta eksponiraju u medijima, ostala njegova djeca malo su poznata javnosti.

Međutim, prije tri godine Veljko je izveo svoje sestre na ručak i tada je nastala ova slika:

Pored Sofije koju su svi zapazali na pomenu, uz Anastasiju i Veljka u restoranu se našla i Anđela Ražnatović koja je u više navrata isticala da joj je Ceca bila velika podrška nakon smrti oca, piše portal pink.rs.

Četvoro Arkanove djece iz braka sa Natalijom ne nosi njegovo prezime Ražnatović – Vojin, Nikola, Milena i Maša se prezivaju Martinović.

Vojin i njegov brat blizanac Nikola su studirali glumu i radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu. Prije nekoliko godina Vojin je sa Kineskinjom Barbarom Vang dobio ćerku Mij

Njegova sestra Maša je završila studije i zaposlila se u Njujorku.

Milena Martinović završila je filmsku režiju na Univerzitetu u Kaliforniji, ali jedno vrijeme je bila i na studijama u Atini. Trenutno živi u Nju Orleansu.

Vojinov brat blizanac, godinama ne živi u Srbiji, a poznat je po tome što je 1998. godine bio glavni maneken u Cecinom spotu “Nevaljala”.

Mihajlo je najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana. Sina Mihajla mu je rodila Agneta iz Geteborga u vreme dok je Arkan sedamdesetih godina bio u Švedskoj.

Sa glumicom Ljiljanom Mijatović Arkan je dobio ćerku Anđelu. Sada ima 36 godina i završila je Bogoslovski fakultet, a nedavno je objavila i zbirku pjesama. U mladosti se zabavljala s Kristijanom Golubovićem.

Ćerka Sofija je dijete socijalne radnice koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru. Sofija danas živi u Briselu. Prvi put je vidjela svog oca na ekranu kada je Arkan 1991. godine postao poznat čitavom svijetu. Sofija je rođena 1979 godine, a sam Arkan je saznao 1994. godine da ima ćerku u Belgiji.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here