TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Arkan nije imao samo jednu ljubav, a to nije ceca: oglasio poznati Stbin i ispricao tajnu koju dosad niko nije znao

Kristijan Golubović tvrdi da je Željko Ražnatović Arkan imao samo jednu ljubav u svom životu – bivšu suprugu Nataliju Martinović. On je u rijalitiju “Farma” ponovo pričao o svom odnosu sa pokojnim komadantom Srpske dobrovoljačke garde. O Arkanovoj udovici Ceci Ražnatović nije želio ništa loše da kaže, već je samo poručio da “on zna cijelu istinu”.

– Kraljica cijelog Arkanovog života je Natalija Martinović, koja mu je rodila blizance Nikolu i Vojina i dvije kćerke. Ja ne znam kako se to desilo i šta se desilo kada su se oni rastali, ali njegov izbor moramo da poštujemo – rekao je Kristijan i ponovio da ne želi ništa loše da priča o folk divi.

Anđela me je obožavala

Kristijan je pomenuo i svoju vezu sa Arkanovom kćerkom Anđelom, sa kojom je bio u ljubavnoj vezi prije 15 godina.

– Anđela je bila kao Jasmina Medenica. Napravila je u fotošopu da sam je poljubio u usta. Djevojka je praktično pala sa Marsa i došla kod mene u zatvor. Nosila je torbu punu oružja da bi se meni dokazala – kazao je Golubović

– Dobar sam sa svom Arkanovom djecom. Sa onim malim (misli na Veljka) malo sam se sporječkao kada se desilo ono oko kuće. Ali neću sada da pričam o tome, dao sam riječ. Neću javno da kažem ni u kakvoj sam relaciji sa “gospođom mamom”. Znam sve od A do Š. Istinu koja je najvalidnija na svetu. Ne slažem se sa mnogim stvarima, ali poštujem nju, rodila mu je dvoje djece. On je izabrao – tebi dobra, nama još bolja – kazao je Golubović.

Kristijan je takođe otkrio i da mu je Arkan jednom prilikom pozajmio 75.000 maraka i rekao mu da ne mora da ih vraća.

– Kao da sam mu sin, čovječe. ‘93. godine ta suma je bila “vau”, jer je bila hiperinflacija. Sjijećam se, odem da promenim 100 maraka i dobijem milione, trilione. Morao sam u džaku da nosim pare. Rekao mi je da ne moram da mu vraćam pare – ispričao je Golubović i još jednom napomenuo da zna ko je ubica Aleksandra Kneževića Kneleta, koje je nerazriješeno već 20 godina. On je objasnio da je novac od Arkana pozajmio za svog”druga Boru iz Dalja koji je ubio Kneleta”.

Izvor:Srbija.danas.com

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here