Dvije crtice na testu prošlog ponedeljka napravile su pravi bum u Bijeloj kući. Iako su mnogi mislili da će starleta i bivši košarkaš sve loše ostaviti iza sebe zbog prinove, njena odluka sinoć je izazvala mrtvu tišinu za crnim stolom.

Aneli Ahmić juče je saopštila svoju definitivnu odluku, a to je da će abortirati Janjuševu i njenu bebu.

Nakon još jedne serije svađa koju su imali u emisiji, Milan Milošević je dao riječ bosanskohercegovačkoj staleti, koja je ustala i saopštila svima kako stvari stoje.

– Evo odlučila sam, očistiću će, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Eto, neka vam je svima lakše. Ovaj čovjek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vrijeme ovdje, ćutim i razmišljam, nije ni vrijeme, ni mjesto. Nije on želio bebu, nisam ni ja, jasno kao dan – rekla je Aneli.

– Pa nećeš nama da rodiš – vikali su pojedinci za crnim stolom.

– Ja ne bih pila tabletu da sam željela ovo – rekla je Aneli.

– Isti ste, pričao sam ja ovo prije deset dana. Vaša veza se svodi na nepoštovanje i vrijeđanje – rekao je Lepi Mića.

– Šta ti imaš da kažeš na ovo? – pitao je Milošević Marka.

– Ništa – rekao je Janjuš kratko.

Podsjetimo, od početka septembra i rijaliti formata “Elita” pažnju koju privlače Aneli i Marko izuzetno je velika. Veza im je medijski propraćena do maksimuma, a odnos im je varirao od najveće ljubavi do najveće mržnje. Uprkos tome što su više puta pokušavali da stave probleme i razmirice sa strane i pokušaju da nastave u smjeru očuvanja njihove ljubavi, sve je bilo kratkotrajnog daha. Uprkos tome što su naizlged bili radosni zbog prinove, već nekoliko dana unazad vlada pravi rat među njima, te je velika većina takmičara bila mišljenja da ne treba da podižu dijete zajedno.

Detaljnije pogledajte snimak ispod: