Anastasija Ražnatović, kćerka srbijanske pjevačice Cece Ražnatović, nedavno se preselila iz doma gdje je živjela sa mamom i bratom Veljkom i preselila se u luksuznu zgradu u jednom od najprestižnijih krajeva u Beogradu.

Iako je Cecina kćerka, mnogi iz zgrade nisu bili svjesni da u njihovom ulazu živi baš Anastasija.

(Foto: Instagram)

Anastasija često ide u obližnju radnju pikantnih jela koja stižu iz Mađarske

– Kako je nismo vidjeli. Često dolazi kod nas. Anastasija je djevojka na svom mjestu. Kupuje sve. Od suhomesnatih proizvoda do pomfrita. Ostavi bakšiš. Baš vaspitana djevojka – rekla je prodavačica.

Prema njenim riječima, krase je lepi maniri, poštovanje prema starijim osobama, te je uvijek nasmijana.

(Foto: Instagram)

Anastasija je dasku za peglanje kupila u oblužnjoj radnji kineske robe, a prodavačica je otkrila šta je sve pazarila kod njih.

Ja sam ta prodavačica koja ju je uslužila kada je kupila dasku za peglanje. Moram vam priznati da je djevojka jednostavna, djeluje skromno i imam samo riječi hvale za nju. Sve pozitivno. Osim te daske, kupila je još neke sitnice za kuću. Uglavnom stvarčice za kuhinju, noževe, escajg.

Ova prodavačica kaže da se iznenadila kada je vidjela da Cecina kćerka ulazi u radnju.

– Prepoznala sam je odmah. Bila je bez šminke. Iznenadila sam se baš jer je dkevojka visoka. Mislila sam da je niža. Baš sam je jutro prije toga gledala na TV-u. Fotografisala sam se s njom – naglasila je prodavačica.

(Foto: Instagram)

Anastasija je bila i u obližnjem kozmetičkom salonu.

– Dođe. Kao i svaka mlada djevojka, tako i ona vodi računa o tome da lijepo izgleda. Ljubazna je, lijepo se ponaša i baš nam je drago što dođe kod nas – naglasila je kozmetičarka.

(Foto: Instagram)

– Vidio sam je. Prelijepa je. Ljepša mi je uživo. Toliko je puna harizme. Toliko je tiha da nisam ni znao da živi ovdje. Tek sam je vidio kada smo jednom čekali zajedno lift. Bila je ljubazna – rekao je mladić koji je izašao iz Anastasijine zgrade.

 

(Scena.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here