TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ana je u blagoslovljenom stanju i jedva čeka da se porodi

Dečko Ane Sević, koja je u petom mjesecu trudnoće, trenutno boravi u odvojenom dijelu stana u kome pjevačica živi sa kćerkom Lorenom.

Vjerenik Ane Sević, biznismen Daniel Nedeljković, prije pet dana saznao je da je zaražen korona virusom i odmah je otišao u izolaciju, prenose mediji.

On trenutno boravi u odvojenom dijelu stana u kojem pjevačica živi sa kćerkom Lorenom, koju ima iz prethodnog braka sa pjevačem Darkom Lazićem.

Sponsored by Luponmedia

“Tačno je da imam koronu, ali se dobro osjećam. Odlične su mi analize krvi i urina. Dosta je nas koji nismo ni znali da imamo virus i da smo prenosioci, pa smo ga možda tako prenijeli na druge”, iskreno za “Informer” priča Daniel Nedeljković.

Biznismen kaže da je posumnjao na koronu kada je počeo da mu curi nos.

“Golicalo me je u grlu i sve je djelovalo kao da je obična prehlada. Uradio sam test, koji je pokazao da sam pozitivan. Znam da mnogi ljudi imaju visoku temperaturu i završe u bolnici, ali ja sam imao sreće. Kod kuće primam infuziju i uzimam vitamine. Krajem sedmice treba ponovo da se testiram i nadam se dobrim rezultatima.”

Zabrinuta za svoje i kćerkino zdravlje, odmah se testirala i Ana.

“Srećom, i Ana i Lorena su negativne. Mi smo svi u istom stanu, ali sam ja odvojen, tako da smo propisno razdvojeni. Nemamo nikakav kontakt iako smo pod istim krovom. Ana mi sprema hranu i ostavi mi je ispred vrata”, priča on.

Foto: Alo! / Dejan Briza

Biznismen misli da je virus pokupio od konobara.

“Uopšte mi nije jasno kako sam dobio koronu. Skoro nigdje se nisam kretao, baš zato što je Ana trudna, pa nisam želio da rizikujemo. U posljednjih nekoliko mjeseci sam bio samo dva puta u restoranu, moguće je da sam od konobara pokupio virus”, kaže on i poručuje svima, a posebno mladim ljudima, da nigde ne idu bez zaštitne maske.

Izvor: Alo.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here