Pjevačica Ana Nikolić na sve moguće načine pokušava da smrša i skine višak kilograma.

Budući da mukotrpni i iscrpljujući treninzi nisu urodili plodom, pjevačica sve više razmišlja o liposukciji, piše “Alo”.

Alo.rs

Kako ovaj medij saznaje, pjevačice se već podvrgla medicinskim analizama u jednoj privatnoj klinici.

INstagram

– Ana se teško nosi sa viškom kilograma i još teže sa komentarima na račun njenog fizičkog izgleda. Stare fotografije gotovo da i ne gleda. Ne može da prihvati činjenicu da je od jedne od najzgodnijih i najatraktivnijih žena na našoj javnoj sceni došla u fazu neprepoznatljivosti – ispričao je za „Alo!“ bliski Anin prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

INstagram

Kako je još rekao, na putu mršavljenja nailazi na razne teškoće, a najveći joj problem predstavlja psiha.

INstagram

– Ona počne sa dijetom, a onda nakon nedjelju-dvije dana, kada stane na vagu i shvati da nije oslabila nijedan kilogram, od nervoze navali na čokoladu, tjesteninu i grickalice… Ma sve što joj padne pod ruku. Onda je grize savjest, pa sve ispočetka. Pokušala je i sa personalnim trenerom, sa režimom ishrane, sa mezoterapijom i masažom. Kod njene mame u salonu je radila još neke metode izbacivanja vode iz organizma, ali sve je to nedovoljno, budući da Ana nema desetak kilograma viška, već više od 30 – priča dobro upućeni izvor.

– Ana se već konsultovala sa nekim stručnjacima iz oblasti plastične hirurgije kako bi joj predočili dobre i loše strane liposukcije i sada treba da donese konačnu odluku.

INstagram

Malo se i prepala jer, kako su joj objasnili, intervencija vađenja masti iz organizma nije jednostavna.

Postoji rizik od pojavljivanja viška kože, ali ono što nju najviše deprimira je činjenica da oporavak traje dugo. To je brine i zbog kćerkice, o kojoj pretežno brine sama, ali i zbog poslovnih obaveza i rada na novom albumu, koji bi željela da što prije predstavi publici – priča naš izvor za “Alo” i dodaje:

– Majka joj je rekla da odustane od brzog rješenja i da, dok se dobro ne oznoji u teretani, dugoročnog uspjeha nema. Takođe, rekla joj je da „probuši kašiku“, da izbaci iz upotrebe alkohol i sokove, da ne jede slanu hranu, koja joj zadržava vodu u organizmu i zbog koje otiče. Ali Ana ne sluša nikoga – završava izvor.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here