Asmin Durdžić, bivši supružnik aktuelne zadrugarke Aneli, trenutno uživa u ljubavi sa starletom Stanijom Dobrojević s kojoj obilazi svjetske destinacije.

Naime, njih dvoje su otputovali na Tajland, odakle Asmin uglavnom objavljuje slike sa starletom, a ovog puta objavio je samo njenu, izazovnu, i porukom isprovocirao mnoge.

Asmin je objavio Stanijinu sliku na kojoj starleta pozira u lepršavom kompletu na stepeništu, a riječima kojima ju je opisao zaboljeće njegove bivše.

Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević
FOTO: PRINTSCREEN

– U jakoj ženi je vatra. Ako je volite, zagrijaće vam cijeli dom. Ako je zlostavljate, ona će vas spaliti. Ovo je Stanija – poručio je Asmin.

Inače, Stanija i Asmin upoznali su se još prošlog ljeta, kada je on već bio u vezi sa drugom djevojkom, a ne s Aneli s kojom je navodno bio u braku i s kojom ima dijete.

– Oni su se upoznali još prije godinu dana, ali se ništa nije dogodilo među njima jer je imao djevojku, a i da je bio sam teško da bi tada išta bilo iz mnogo većeg razloga. Stanija je imala veliki problem sa tim što je on druge vjere, zato je i kačila onu pjesmu sa stihovima “ljubav u dubokoj ilegali”. Svima je poznata njena porodična situacija, da joj je otac stradao na ratištu. Mislila je da porodici, majci i bratu na oči ne sme da izađe ako uđe u vezu s Asminom koji nije pravoslavac. Zato je mjesecima odbijala bilo kakav dublji kontakt sa njim – tvrdi izvor.

Telegraf.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here