Adam Đogani, trenutni učesnik rijalitija “Zadruga” raskinuo je vezu sa Dj Tamaris, a sada je otkriveno da je prošvercovao mobilni telefon, kako bi se čuo sa bivšom djevojkom.

Sada se oglasila Nataša Moskva, sa kojom je Adam bio u ljubavnoj vezi tokom druge sezone “Zadruge”, a malo i nakon izlaska iz rijalitija.

Ona je ispričala da mu je poželjela sreću u šestoj sezoni, te da mu je poručila da mu je podrška:

– Pa da, čuli smo se, u karantinu dok je bio, na video kol, sa njim je bio i Petrući u sobi, mi se svi znamo iz druge sezone. Nema loših emocija i uspomena, ostali smo u dobrim odnosima nakon rijalitija i ja ću uvijek biti tu za njega bez obzira što nismo uspjeli kao par. Smatram da je kvalitetan momak, samo da se tada nismo razujmeli, niti se on snašao, ali ću uvijek biti tu za njega – rekla je Moskva, a na pitanje da li bi mu se pridružila u šestoj sezoni, Nataša je izjavila:

– Ne znam, nikad se ne zna, možda ga i iznenadim tamo, ako se pojavim na kapiji. Sigurna sam da bi to volio, da me vidi, pogotovo sad kada je raskinuo sa Tamarom. Vjerujem da bih postigla dogovor sa produkcijom, ukoliko bi došlo do toga da mi daju ponudu za ulazak – rekla je Moskva.

Ono što je svakako interesantno je što je Adam u karantin prošvercovao mobilni telefon jer je to inače zabranjeno.

(Srbijadanas)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here