Trenutno sam u vezi sa muškarcem koji je oženjen.

Ja imam 19 godina, a on 47 i uopšte mi ta razlika u godinama ne smeta.

Mnogo je bogat i sve mi kupuje, sve što poželim. On sa svojom suprugom ima troje djece, a već mi dvije godine govori kako će se razvesti, međutim nikako da održi svoju riječ. Iz tog sam razloga odlučila da mačo ubrzam taj proces, pa sam uzela stvar u svoje ruke. Nekako sam namjestila da nas njegova žena zatekne u krevetu.

Onog trenutka kada je ušla u sobu i zatekla nas, na moje veliko iznenađenje sjela je sa strane i samo izustila ” Samo vi nastavite, ja ću da vas gledam”. Tada sam bila toliko zbunjena, i nisam mogla više da mislim o tome šta se trenutno dogodilo. Bila sam toliko zbunjena jer sam očekivala neku frku, vrisku, a kada je on nastavio sa akcijom ispred nje, ja sam se totalno pogubila. Ubrzo nakon toga sam shvatila da ona za mene zna još od samog početka, i da me oboje zajedno prave budalom. Ona je od njega starija nekih 5 godina, a u dogovoru su da on ima nešto mlađe sa strane dok mu treba.

Ne mogu vam opisati kako se osjećam. Grožena sam i jadno se osjećam, nekako prljavo. Ne znam da li sam u stanju da ikada zaboravim sve ovo što se dogodilo. Ne znam više da li ću moći više ikada vjerovati muškarcima jer nakon ovog, zaista više nisam u mogućnosti da raspoznam šta je loše a šta dobro.