Saznao sam da mi žena na jednom od foruma piše o meni prethodnih 10 godina, i to sve o našim aferama i našem braku. Koristila je jedno vrijem moj laptop jer se njen pokvario pa ga je odnijela da se popravi.

Kako sam vidio u istoriji, svakodnevno je ulazila na forum i pisala o nama. Sinoć sam vidio da je zaboravila da se izloguje sa svog naloga. Vjerovali ili ne, to su na desetine hiljada postova od 2010. godine, i to još iz perioda kada nismo ni bili zajedno.

Teme koje najčešće posjećuje su uglavnom “Problemi sa mužem, problemi sa svekrvom, varanje muža”, i slično, gdje najviše ogovara mene i moju majku. Ona inače živi u drugom gradu i nju viđamo jednom u 3 mjeseca, tako da ne mogu da shvatim zašto ima problema sa njom.

Čak je i pisala o nekim stvarima koje joj smetaju u braku, a nikada mi nije rekla za njih. Pisala je i o kolegama sa kojim flertuje svaki dan na poslu, o aferama sa njima, pa je čak tražila i savjete od žena sa foruma kako da se izvuče iz nekih situacija. Prije 3 godine je pisala kako nije sigurna da li želi da se uda za mene.