Ja sam samohrana majka i živim sa sinom koji ide u srednju školu. Fino je dijete, obrazovano, a prije svega kulturan i vaspitan.

Međutim jedini problem koji imam sa njim jeste to što se zabavlja sa ženom koja je starija od njega 15 godina. Ono što je još veći problem jeste što ona, nit je lijepa, niti je obrazovana. Sve bih mogla da prevaziđem, ali on je dovodi svaki dan kod nas u kuću, i s njom boravi po čitav dan.

Što je još gore, svaku se noć čuje vrištanje, cičanje i ostali neprijatni zvuci iz sinove sobe, ali ona ima dijete iz prethodnog braka i iz tog razloga nikako ne mogu da odobravam takvu jednu vezu.

Možda sam ja ipak ograničenih shvatanja, ali smatram da svako treba da tražisebi jednakog partnera i da nije normalno da jedan mladi, lijepi o obrazovani momak uđe u brak sa osobom koja je sve suprotno od toga, a još pri tome ima i dijete.

Zbog tih se stvari svakodnevno svađam sa sinom, ali smatram da to nije normalno. Može pričati ko šta hoće, ali to za mene nije normalno niti će ikada biti. Razumijem da se desi razlika od nekoliko godina, ali ipak smatram da je 15 malo previše.

Još ima i dijete. Ne znam samo kako bi danas-sutra kad bi se uzeli, moj sin hodao sa njenim sinom po klubovima. To mi zaista nema smisla. Koliko god se trudila da shvatim tu njegovu odluku, jednostavno ne mogu. To je jače od mene.

Izvor: magazindan.info