U vrijeme kad je FB postao tek popularan, krene neki lik iz drugog grada da mi piše svaki dan. Pošto smo imali zajedničkih prijatelja, a i kaže mi da se odselio na faks al je iz mog mjesta, krenem da pričam sa njim i stvarno nam je bilo zanimljivo.

Shutterstock

Kaže dolazi za vikend, da se nađemo u gradu pa da se upoznamo i ja pristanem. Nađemo se, i ja krenem da primjećujem da je lik malo neobičan. Oduševio se nenormalno kako mi zvoni tel, kaže da me je upisao kao moja beba slatkim slovima, da je mislio da se vrati tu u grad pa da ide na faks samo kad mora, i to sve za vrijeme prve kafe koju pijemo.

A smartphone user shows the Facebook application on his phone in the central Bosnian town of Zenica, in this photo illustration, May 2, 2013.
Facebook Inc's mobile advertising revenue growth gained momentum in the first three months of the year as the social network sold more ads to users on smartphones and tablets, partially offsetting higher spending which weighed on profits. REUTERS/Dado Ruvic (BOSNIA AND HERZEGOVINA – Tags: SOCIETY SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS) – RTXZ81J

Ali pobjeda je bila kad smo se rastajali i on kreće prstom ka mom licu, kaže vidio mi je krmeljčić kod oka pa da uzme nešto moje da ima sa sobom dok se ne vidimo. Više mu se nisam javljala, a on je pisao još pola godine kako sam mu slomila srce, kako sam ovakva i onakva, zaslužujem pakao, slao slike na kojima plače, pisao ljudima koji me znaju..

Izvor: ispovesti.com /foto: srbijadanas.rs

BONUS ISPOVIJEST

Baba i deda mrze moju mamu od kako se udala za njihovog sina. Međutim iz nekog razloga mrze i mene, valjda jer sam njena ćerka, drugi razlog ne postoji.

Deda je cijeli život radio u Njemačkoj, sada je u penziji i imaju preko 2000 eura svaki mjesec i nikada nam on i baba nisu dali ni pola eura.

Moj tata, njihov sin jedinac je prisiljen da sakuplja smeće… aluminij, željezo, plastiku, a sve jer ne želi da se razvede od moje mame i ostavi nas. Oni imaju milione i dopuštaju da se tata blamira po gradu. Za vikend je mama imala zdravstvenih problema i tata ju je odveo na hitnu da primi infuziju i neke lijekove protiv bolova. Obzirom da nemamo zdravstveno osiguranje morali su platiti 50 eura. Za moje roditelje to je mnogo novca i tata je bio prisiljen da ode babi i dedi da ih pita da mu posude.

Bila sam i ja sa tatom i nisam mogla vjerovati svojim očima šta sam vidjela. Baba je donijela 500 eura i pružila tati, a kada je tata pružio ruku da uzme tih 500 eura baba ih je pocjepala na sitne dielove. Tada je izvadila iz džepa još 500 eura te je i njih pocepala.
Ja i tata smo bili skamenjeni od šoka, prosto nismo mogli da vjerujemo. Tada je baba rekla da za liječenje moje mame ne da ni pola eura i da bi najsretnija bila kada bi čula da je “kujurina” um.. u najvećim mogućim bolovima, te nas istjerala iz kuće.


Nakon toga sam tati predložila da prodamo moj mobitel, jer nije bilo drugog načina da sakupimo novac za mamine lekove i infuziju. Hvala Bogu nekako smo uspjeli sakupiti novac i mamu je kroz samo par sati bol popustio i sad je mnogo bolje.


Sjedim u sobi, razmišljam i ne mogu da svatim, nemogu da verujem koliko zla moja baba nosi u sebi… monstrum od žene, verujte da me stid što mi je takva žena baba, što sam na neki način njen potomak, što imamo istu k..v.