Šok!

Dejan Dragojević tokom braka sa Dalilom Dragojević navodno je promijenio veru i prešao u islam, a o tome nikada nije želio da govori.

Tokom učešća u Zadruzi više puta je bio na meti osuda zbog toga što ne želi da se izjasni, ali to ga nije doticalo te je do kraja sve ostavio pod velom misterije.

Njegovo nedavno putovanje napravilo je nevjerovatan haos, a Dragojević je prvi put javno progovorio o vjeri.

Otputovao je u Meku, kako bi posjetio džamiju za vrijeme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o islamu.

Takođe, snimio kako je obukao gelabiju – bijelu odjeću do poda, koju nose muškarci, koji poštuju islamske običaje.

-Došao sam u Medinu, treba da se obavi omra. Sada smo u “Poslanikovu džamiju”. Uglavnom ovdje se dobija voda, sjedi se. Žene i muškarci su odvojeni skroz. U islamu sam četiri godine i ovo mi je četvrti Ramazan – otkrio je Dragojević.

-Jako je specifična energija, ne mogu to da opišem. Pod je jako čist, toliko da možeš da jedeš. Grad ima posebno lep i čudan miris. Posebno čudno se ja osjećam, ali kako ja to sada da objasnim. Ja sam već 4 godine u islamu, ovo mi je četvrti Ramazan. Hvala Bogu, ovde je, jer u Srbiji nema ništa sem u Novom Pazaru, a Novi Sad je prazan što se tiče džamija. Ovde se čovjek osjeća mirno i sigurno, kao da ti je sav tuga, stres i sve izbačeno iz glave i tijela. Ovo ne može da se prepriča, ovo mora da se doživi… – pričao je Dragojević.

(pink.rs)