TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pred nama je period pun pozitivne energije. Lunarna energija je na vrhuncu tokom punog MJeseca, što dovodi do toga da se osećamo energičnije, imamo više volje i želje da ostvarimo zacrtano. Sve loše ostaje iza nas, kažu astrolozi, piše Lovesensa.rs.

26. aprila nam stiže pun MJesec, poznatiji kao ružičasti pun MJesec. Ovog meseca je u znaku Škorpije, a to znači da će nam pomoći da stvari posmatramo ispod površine i ispitamo istine koje su skrivene.

Donosi nam priliku za velike promjene i napredak u svim sferama života. Takođe nam pomaže da očistimo emocionalni prtljag, podstiče nas da napravimo prostor za rast i suočimo se sa svojim osJećanjima.

Pun Mjesec formira opozicioni aspekt sa Suncem i uvijek se javlja u suprtnom horoskopskom znaku u odnosu na Sunce. Napetost između ove dve suprotstavljene planete je ono što uzdrmava i pojačava naša osJećanja tokom ovog perioda.

Moguće je da ćemo u ovom periodu biti emotivniji, osJećajniji i ranjiviji. Skloni smo intezivnijim emocijama, pa pazite da nemate burne reakcije.

Za razliku od mladog Mjeseca koji poziva na introvertnost i usamljenost, pun MJesec je simbol socijalne interakcije, druženja i usmeravanje energije na odnose i međuljudska pitanja.

Njegovo dodatno isceljujuće dejstvo donosi i motivacija da prekinemo sa lošim navikama. Pun Mjesec je simbol kraja, završetka nečeg lošeg i okretanje nove životne stranice. Mnoga toksična prijateljstva ili veze sada će se okončati.

Njaveći uticaj će imati na sve osobe rođene u znaku Škorpije. Ukoliko spadate u ovu grupu, dobro iskoristite naredni period.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here