19 GODINA od kraja serije snimaju se novi nastavci Beverly Hillsa. Nakon što su nedavno podgrijali nestrpljenje fanova snimkom ponovnog okupljanja ekipe jedne od najpopularnijih serija devedesetih, sad je objavljen i prvi službeni trailer za nove nastavke.

U najavi vidimo kako omiljenim likovima počinje dan. U pozadini čujemo melodiju iz uvodne špice serije koja će u mnogim gledateljima vjerojatno pobuditi nostalgiju.

Brandon se budi uz zvuke alarma, Brenda meditira u dvorištu, Kelly sređuje frizuru, Steve uskače u sportski auto, Donna sprema doručak, David bira kravatu, a Andrea žuri na posao. Ipak, upadljivo nedostaje jedan od glavnih likova, mnogima omiljeni Dylan, s obzirom na to da je glumac Luke Perry koji ga je utjelovio preminuo u ožujku ove godine.


Premijera serije najavljena je za 7. kolovoza, a kako javljaju iz Foxa, epizode će biti inspirirane pravim životima glumaca. Naime, oni bi u novim nastavcima trebali glumiti razrađene verzije samih sebe, a radnja će biti bazirana na njihovim stvarnim životima i odnosima.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here