Dok su Zadrugari proslavljali slavu Dragane Mitar, Aleksandra Subotić i David Dragojević su sjedili ispred kafane, jer im atmosfera među ukućanima na proslavi nije odgovarala, a Aleksandra je bila neraspoložena zbog glasina o Luni i Davidu koje je pokrenuo Lepi Mića.


– Nervira me zato što nikada ne staneš u moju odbranu, nego sve nešto kroz osmijeh, ironično – rekla je Aleksandra.

– Rekao sam sto puta da neću da se pravdam, nego se ti pecaš na priče. Meni puca k*rac da se Mići pravdam – vikao je David.

GRCALA U SUZAMA: Svi se okupili oko MATORE da vide šta se dešava! SAMO DA NIJE ONO NAJGORE

Njima se pridružio Adam Đogani koga je naljutilo ponašanje Lazara Jeremića.

– Mi smo se svađali, a sada mi se šlihta. Ne volim kada se sa nekim posvađam da mi se uvlači, priđi mi na normalan način – bio je ljut Adam.

– On je strašno čudan momak. On ako bude imao napolju ženu ili će je ub iti ili će se objesiti, takav je. Lud je – zaključio je David.

Aleksandra je branila Lazara i tvrdila da su njegove emocije prema Nataši Moskvi iskrene i da će juriti za njom do kraja rijalitija, što je pokrenulo novu raspravu između nje i Davida.

– Znaš kada bi ti prijao takav dosadan muškarac, prijao bi ti dva ronjenja pa bi ga otjerala. Sve volite ozbiljnije muškarace, takve varate sa pola zgrade dok odu da bace smeće – tvrdio je David, a Aleksandra je ljutito otišla od njega.

– Ja jedno, ti peto – vikala je dok je odlazila.

 

“Kada Bosanka napiše Ceci da joj je majka, sjetim se zla nad Bošnjacima” KARLEUŠA ŽESTOKO ISPROZIVALA MAYU, NIKO NE MOŽE DA VJERUJE DA JE OVO REKLA

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here