Nakon izbacivanja iz vile “Parova”, na red je došla “Paro emisija”, a Voljenka Ilić je u ulozi voditeljke razgovarala sa učesnicima na temu “S*ks pred kamerama, da ili ne”.

Dok su takmičari odgovaraju na škakljiva pitanja koja im Voljenka vješto i profesionalno postavlja, Aleksandra Karailjaz je otišla u Tajnu sobu.

 

Naime, tokom večeri se polemisalo da li je Saška u drugom stanju, s obzirom da joj je stomak iz dana u dan sve veći. Kako se Aleksandra nije oglašavala po tom pitanju, sada je željela da se podijeli svoju sumnju:

– Ne vjerujem da sam trudna, ali mi nije jasno zašto mi je stomak naduven. Nisam se ugojila u butinama, licu ili rukama, ali mi stomak raste. Nemoguće mi je da mi je od hrane, ali opet mi nije jasno šta se dešava – rekla je takmičarka.

Procurile skrivene slike Kije i Darka Lazića: Kristina poludjela kad je OVO Sloba otkrio, pogledajte šta su radili

Ne znam ni koji su simptomi trudnoće, ali znam da imam glavobolje, mučninu, povraćala sam… Juče me je bolio stomak. Znam samo da ukoliko sam trudna, samo Luka može biti otac tog djeteta – zaključila je Saška.

NIJE VIŠE MOGLA DA ŠUTI! Luna priznala kako se stvarno osjećala kada je čula da je Kija objavila knjigu, a tek kad čujete šta joj je poručila

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here