Luna Đogani ne krije da je poslije prve sezone rijalitija “Zadruga” i bolnog raskida sa Slobodanom Radanovićem, završila kod psihijatra i na lekovima. Međutim, malo ko zna da se isto dogodilo i njenom tati Gagiju Đoganiju nakon razvoda od Anabele. Izgleda da je Luna svoju psihičku nestabilnost nasljedila od oca.

 

Nakon završetka prve “Zadruge”, kraha veze sa Slobom Radanovićem i sve manje poslovnih angažmana jer je okarakterisana kao ljubavnica, blogerka je zapala u teško stanje. Kako je sama priznala, ona je pomoć potražila kod psihijatra koji joj je zbog depresije prepisao terapiju.

Krenulo nizbrdo

Blogerka je veliku senzibilnost i slab psihički sklop nasljedila od tate koji je u identičnoj situaciji bio prije devet godina! Nakon razvoda od Anabele, raspada grupe Fanki Dži, sve manje tezgi i nedostatka para, Gagi je zapao u teško stanje, zbog čega je pomoć potražio kod stručnjaka.

“On je bio u nezavidnoj situaciji 2009. godine nakon razvoda i pada u karijeri. Taj krah mu je veoma teško pao, plakao je svaki dan i kukao, baš kao i Luna. Čak nekada, kada slušam nju, imam utisak da slušam njega. Bukvalno po istom principu funkcionišu u kriznim situacijama”, počinje izvor blizak denseru i dodaje da je Đogani pametno postupio.

Gagi Đogani je poslije boravka u rijalitiju “Farma” priznao da je nakon razvoda imao psihički problem.

“Normalno je da poslije razvoda čovek ide kod psihijatra jer se to smatra velikim stresom. Ja sam išao redovno, a kroz razgovore i propisanu terapiju nekako sam uspio da se malo stabilizujem. Bio sam tužan, konfuzan i osjećao sam veliku bol, a to je bilo jedino rješenje. Prepisana mi je terapija antidepresivima, psihijatar mi je preporučio da pijem bromazepane šest mjeseci, ali dogovorili smo se da ih uzimam i poslije toga dok mi ne bude bolje.”

“Gagi je pomoć najpre potražio kod psihologa kod koga je išao nekoliko mjeseci. Međutim, kako mu je bilo sve gore jer je upadao u krize, krivio druge za svoj neuspjeh i počeo da vodi nekvalitetan život, psiholog ga je uputio na psihijatra. Gagi jednostavno nije mogao da se snađe i izbori s nekim stvarima u životu. Nakon prve posjete psihijatru dobio je antidepresive i lekove za smirenje. Tada je otkrio i da boluje od klaustrofobije pa nije smio da bude u zatvorenom prostoru. Gagi se zaista pridržavao terapije i išao na razgovore sve dok nije ostao bez para”, kaže izvor i dodaje:

Razumjevanje

“Malo je nastupao, imao je jedva da preživi, nije mogao da priušti terapije koje su veoma skupe pa je prekinuo da ide na razgovore. Ipak, kad god je mogao da nešto zaradi, on je novac davao doktoru i posijle nekog vremena zaista se osjećao bolje. Veliku podršku pružila mu je Luna kada je počela da radi i ona ga je finansirala. Sada ga ona najbolje razumije. Iako joj je Anabela dala vjetar u leđa i rekla da posjeti stručnjaka, ona je zvala tatu da se posavjetuje s njim jer je i on prošao kroz isto i potpuno je razumije”, kaže naš izvor.

LJEKARI JOJ SAOPŠTILI REZULTATE NALAZA, KIJA MORA NAPUSTITI SRBIJU: “Ovo vam svima moram reći”

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here