Lunu Đogani već neko vrijeme spajaju sa Nemanjom Tošićem, koji javno priznaje da mu se blogerka dopada i da želi da je ima makar kao prijatelja, ako ne drugačije. Osim toga, “u igri” je i Marko Miljković sa kojim je Luna postala bliska, a tu je i David Dragojević za kojeg mnogi sumnjaju da između njega i Lune postoji nešto više od prijateljstva.

Luna je o svakome progovorila, a prvi na redu bio je Nemanja za kojeg već duže vrijeme zna (kao i svi) da mu se dopada.

Procurile skrivene slike Kije i Darka Lazića: Kristina poludjela kad je OVO Sloba otkrio, pogledajte šta su radili

Malo mi je to onako malo teret, jer ne želim da ga povrijedim i dam mu lažnu nadu. Ja volim da se družim sa muškarcima. Prija mi njegovo društvo, uvijek je tu za mene i mog Adama, šta god treba. Ali meni se ili svidiš na prvu loptu ili nikako, takva sam. Ne znam, obično sam se zaljubljivala na prvi pogled. Ali nikad se ne zna – objasnila je Luna.

Na red je došao i David Dragojević…

– Ne želim da me bilo ko spaja s njim. Mnogo je dobar dečko, ali ne gledam ga tim očima, gledam ga kao mog Adama. Željela bih da više vremena provodim sa njim i Aleksandrom, i ne želim da se prave priče koje ne postoje – izjavila je i dodala kako Aleksandri i Davidu želi sve najbolje, jer se, kako kaže, vidi da se vole.

Đoganijeva je dodala i kako je sa Markom Miljkovićem postala bliska, iako to nije očekivala, ali da su takođe samo drugari.

– Prija mi da pričam s njim, odgovara mi njegova energija i to je to. Nas dvoje smo se viđali i napolju, da je nešto trebalo da se desi desilo bi se. Zašto bi sad ovdje?

Na kraju, priznala je i ko je najviše nervira!

– Definitivno Miljana i Marija. Nemaju konkurenciju. Miljana je djevojka koja je opterećena sa mnom. Djevojka ima problem, ima nešto protiv mene, ne znam zašto ne može da me smisli. Definitivno njih dvije. Mislim da će tako ostati do kraja – zaključila je Luna.

NIJE VIŠE MOGLA DA ŠUTI! Luna priznala kako se stvarno osjećala kada je čula da je Kija objavila knjigu, a tek kad čujete šta joj je poručila

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here