Jelena Đoković veoma je aktivna na svom Instagram profilu, pa često sa svjim pratiocima podijeli fotografije sve dječice, ćerkice Tare i sina Stefana . Ova brižna majka svaki njihov novi životni poduhvat trudi se da ovjekovječi.

Uz objavu obično ide i nezaobilazan status putem kojeg savjetuje i postavlja pitanja mamama i tatama kako bi došli do zajedničkog kompromisa i znatno olakšali ulogu roditelja.

Nakon što je sin Stefan bio prvi put kod zubara i bez plakanja obavio pregled, Tara gurala je bebu u kolicima i prošetala ulicama Monte Karla što je ponosna mama podijelila.

– Sa puno roditelja razmenjujem iskustva i čini mi se da nam svima ponestane strpljenja kada smo umorni ili pod stresom. Tada ta mala divna bića obično izvuku deblji kraj, a često nam se čini da smo mi žrtve a ne dželati. S obzirom da je ovo vrlo bitna tema, a svima nam je stalo da decu izvedemo na pravi put i opremimo veštinama za kvalitetan život, sakupila sam dosta beleški i rešila da ih pretvorim u seriju blogova i podelim sa vama. Kada se vi osećate bespomoćno? Kada ste odrastali, koje metode su koristili vaši roditelji da vas “dovedu” u red? – napisala je Jelena ispod fotografije.

Fanovi su bili oduševljeni malom Tarom te su fotku nagrafili sa nekoliko hiljada lajkova.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here