Seka Aleksić i Veljko Piljikić su u skladnom braku već godinama. On joj, kako kaže Seka, pruža bezuslovnu ljubav svih ovih godina.

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa Veljkom uz jako emotivnu poruku.

– Tvoje riječi i tvoje šutanje su podjednako ljekoviti. Ne rekavši ništa, rekao si mi sve i ta tišina mi je prijala više od razgovora, toliko da sam imala potrebu da zabilježim ovaj specifičan i neponovljiv momenat.

Ovako, sjedeći u kolima jedno pored drugog, nismo mogli ni da slutimo koliko je važna i velika ljubav koju imamo nas dvoje. Samo znamo da postoji i da smo toj ljubavi u potpunosti predani… Osjećamo to. Upisano je negdje na tijelu, u vremenu, u prostoru, na Suncu koje nas je ovog jutra obasjalo…

Upisano je na zvijezdi koju sam ti pokazala. Svuda je, a opet u nama je. Bezuslovno i vjerovatno beskrajno…Vjerovatno beskrajno jer nikada nećeš saznati koliko te mogu voljeti, neću ni ja, jer ću te svakog dana voljeti sve više. Jer mi svakog dana daješ sve više razloga da te volim.

Jer se i sa bokserskim rukavicama ti najviše boriš za ljubav. A ovo nije ljubav, ovo je tvrđava od ljubavi sa lavirintom čije puteve poznajemo samo mi. Dužih ljubavi možda ima. Milijih srcu nigdje. Hvala anđelima što su mi poslali jednog od njih i Svetom Trifunu što čuva ovu i svaku iskrenu ljubav.

Zato, ovog dana, slavim i veličam njegovo ime. Kao i svakog dana. Hvala ti Bože – napisala je Seka.

Balasevizam/Express

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here