TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Rada Manojlović se nikada nije stidjela sela iz kog je potekla, te je tako uvijek isticala svoje Četereže, ali ju je nedostupnost ovog mjesta umalo koštala karijere.

Instagram

Naime, kako se prisjetila u posljednjem intervjuu, nju umalo Saša Popović da ne dobije jer u njenom selu nije bilo dometa svugdje, osim na nekoliko mjesta.

“Zamisli ti gdje sam ja živjela! Gdje sam ja bila na mapi, ljudi moji?! Nema dometa, nema repetitora, nema mreže, nema ničega!”, počela je kroz smijeh priču Rada.

Instagram

Sponsored by Luponmedia

“Sjećam se da je od cijele kuće i cijelog dvorišta dometa bilo samo kod nekih vrata, ali, naravno, ne oko cjelih vrata nego na vrhu. Onda sam ja oko zavjese zakucavala neke ekserčiće i pravila neku kesu za mobilni i tu sam držala telefon. A čak je i tu bila samo jedna crtica”, nastavila je priču Manojlovićeva.

Printscreen

“U jednom momentu čujem ja da telefon zvoni i da piše na ekranu “Saša Popović”. Ja te godine nisam prošla. To je bilo 2003. godine, kada su na završnoj audiciji birali 30 ljudi, ali nisu odabrali mene. Bila sam razočarana jer sav moj trud nije urodio plodom, ali sam se zarekla da ću i dalje vježbati i truditi se. Sedam dana kasnije mi zvoni telefon i meni su se noge odsjekle. Još ne mogu da se javim da ne bih pomjerila telefon i izgubila domet, nego samo pritisnem zeleno dugme i vičem, kao preko nekog brada. Tada mi je Saša rekao da su ponovo pregledali snimke i da su shvatili da su se prešli što me nisu pustili da prođem, te su me pozvali na prvo snimanje”, zaključila je priču pjevačica, a ostatak njenog puta do zvijezda je i te kako dobro poznat javnosti
Izvor:alo.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here