TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

PREVRUĆE JE, HTJELA SAM DA SE ISTUŠIRAM I DEČKO ME PITAO ZA SLIKU: Kad je vidio moje tijelo nije mu bilo dobro, SRUŠIO SE OD ŠOKA

Pogledajte cijeli chat:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

BONUS

SIN NAPISAO DOMAĆI IZ ENGLESKOG, MAMI POZLILO KADA JE PROČITALA ŠTA PIŠE: Doživjela neviđeni BLAM, smiju joj se sve MAME

Kako je korona virus izmjestio đake iz školskih klupa, učitelji šalju djeci zadatke koje oni rade od kuće i preko interneta im vraćaju na provjeru.

Kako nisu bili u školskoj atmosferi već su imali različite okolnosti oko sebe što je moglo da im odvuče pažnju, žurili su sa domaćim zadacima ne bili se što prije igrali, prenose “Novosti”.

Jedna mama je na mreži “Mamset” podijelila smiješnu priču u vezi sa domaćim zadatkom svog djeteta iz muzičkog.

Naime, njeno dijete je za zadatak imalo da napiše činjenice o violini. U početku je dijete bilo na pravom putu, napisalo je od čega je instrument napravljen, ali, kako se evidentno “poslužilo” guglom, to je rezultiralo time da je napisalo pet vrsta nasilja.

S obzirom da se na engleskom nasilje i violina slično pišu, lako je permutovati slova.

Dijeleći svoju situaciju na društvenim mrežama, ona je poručila: “Željela sam da što više ljudi vidi ovo i shvati kao upozorenje da svaki put pregledaju domaće zadatke svoje djece prije nego što ih vrate nazad u školu.”

Dodala je i da je ovo samo potvrda da djeca samo kopiraju sa interneta ne bi li što prije završila domaći i otišla da se igraju, tako da ne stižu ni da i da ih pročitaju kad završe.

Balasevizam/Blic

OVA CURA IMA KOSU DUŽU OD METRA: Čekajte da vidite donji dio slike, SVI KAŽU DA JE RUŽNO

Svaka djevojka je barem jednom u životu željela da ima dugačku i gustu kosu, ali za ovu djevojku taj san je stvarnost. Naime, dvadesetdvogodišnja Pavica Bošnjak ima kosu dugačku čak 115 centimetara. Da dosegne tu dužinu, ovoj djevojci iz Virovitice u Hrvatskoj, trebale su četiri godine, a

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here