NE MOŽE GORE OD OVOGA!

Zadrugari su , kao što to čine i svakog četvrtka, a što je sastavni dio serijala, gledali snimke i imali su priliku da čuju o sebi neke stvari koje su propustili zato što se u tom trenutku nisu nalazili u dijelu imaginarijuma gdje se vodila polemika o njima.

Tako je sinoć pušten snimak na kom su Lepi Mića i Stanija Dobrojević koji pričaju zaista loše o Ani Korać. Ana Korać je objesnila i ustala je da prokomentariše njihovu kosntataciju da je prostitutka.

– Nije ona ništa dobila na sudu, nema potrebe da laže ljude. To što priča o meni je nebitno. Ona je za mene drvo, ne vidim je. Mića mi je rekao da su pričali. Ona ne treba da misli da ja ne znam ništa o njoj. Ja te ne diram, nemoj mene da diraš. Ona ne može da preboli Soraju, jer je ona uspešnija od nje – govorila je Ana, a onda se obratila Staniji koja je rekla:

– Neke stvari postoje. Za sve ove spomenute imam samo nešto. Nudim ti 50.000 evra da idemo na poligraf, da mi nađete sa dokazima da sam bila u tom smislu sa njima. Za sve ove koji pričaju to za mene, evo nudim to. Godinama sam se slikala gola. Prostituke su zaštićene kao beli medvedi. Što se tiče Kije, ona je nju izdala, bila je sa Slobom. Imaš prepiske svakakve sa onim likom koji više nije živ – govorila je Stanija, a onda je iznervirana Ana ustala i počela da otkrila šokantne detalje:

– Moj prijatelj je oženjen. Ima decu. Viđaš se sa tim čovekom. Taj moj prijatelj. Ne živi ovde. J*beš se za pare, odličan moj prijatelj. Doviđenja i prijatno, sedi dole. Tukla te žena od mog prijatelja. Kapicu roze si zaboravila. Odakle ti pare da kupiš kola, on ti je kupio. Provaljena si, fejkušo – šokirala je sve Ana Korać.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here