Horoskop nam otkriva koji znaci bračnu zajednicu stavljaju na posljednje mjesto:

Vjerovatno mislite da svi cijeli život maštaju o vjenčanju iz snova i braku sa voljenom osobom i sve svoje napore usmjeravaju ka tome da pronađu idealnu osobu sa kojom će podijeliti svoj život i steći porodicu, međutim,postoje i one koje ovu vrstu zajednice doživljavaju kao noćnu moru.

Horoskop nam otkriva koji znaci bračnu zajednicu stavljaju na posljednje mjesto:

BIK

Bik jeste stabilan i miran znak, ali zbog svoje djelimične egocentričnosti i osjećaja sreće i kad je sam, brak ne doživljava kao nuždu. Takođe, on se teško odlučuje na kompromis, čak i kada se radi o veoma važnom stvarima.

LAV

Sasvim prirodno, Lav uvijek traži najbolje za sebe. Zato se i u dugim vezama teško vezuju za nekoga, jer uvijek misle da ih iza ugla čeka nešto bolje.

STRIJELAC

Pripadnici ovog znaka obožavaju svoju slobodu I UŽIVAJU MAKSIMALNO U NJOJ, a ne privlače ih zahtjevne osobe koje u vezi očekuju potpunu posvećenost. Strijelčevi jednostavno ne vjeruju u priču koja će trajati zauvijek i ne žele se obavezati na takvo nešto.

VODOLIJA

Ovaj znak obožava svoju samostalnost, te im zajedništvo generalno a pogotovo brak ne predstavlja baš puno. Samim tim, Vodolije brak ne doživljavaju kao pretjerano zanimljivu pojavu. To se jedino mijenja ako nalete na osobu koja koja im je zanimljiva iz drugih razloga.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here