Nakon pobjede u “Zadruzi 2” Luna Đodani je punom parom krenula da radi na svojoj muzičkoj karijeri, ali je njena majka Anabela Atijas naišla na jedan problem.


Naime, Anabela je počela da traži menadžera koji će voditi Luninu karijeru i ugovarati nastupe, ali niko nije želio da joj izađe u susret, kako kaže izvor za “Alo”.

“Iako je Luna veoma popularna, čini se da nije izabrala pravi trenutak da otpočne muzičku karijeru. Tim prije, što mnogi vodeći menadžeri ne žele da sarađuju s rijaliti zvijezdama, pošto interesovanje publike za njih traje veoma kratko. Kada je Anabela pozvala nekoliko najuticajnijih menadžera, zahvalili su joj se na povjerenju, ali niko nije želeo da je zastupa jer ne vjeruju da će Luna opstati na muzičkoj sceni”, kaže izvor za pomenuti medij i dodaje:

“Anabela stvarno ulaže nade u Luninu muzičku karijeru i dotuklo ju je što niko ne želi da sarađuje s njenom ćerkom. Danima je nervozna, ne spava, ne jede i smišlja šta će dalje. Potreban joj je čovek koji će Lunu gurati da nastupa i ugovarati joj poslove u inostranstvu čim izađu njene pjesme. A to je, u ovom trenutku, gotovo nemoguća misija”, zaključuje izvor.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here