Dok je Marija Kulić bila van Bijele kuće, ona je imala priliku da nekoliko dana posmatra odnos svoje kćerke Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Marija je istakla da je ponosna na svoju nasljednicu jer je prekinula odnos sa di-džejem.

– Ja sam prezadovoljna njenim ponašanjem. Neka jednom u životu bude istrajna i pokaže svoje dostojanstvo. Zola je pokazao sve najgore. On je želio nju da ošteti novčano za kratko vrijeme. On hoće da ona potroši i svoj i njegov honorar. On hoće da je odvede u Bosnu. Kod njih dvoje je u pitanju samo strast, tu nema ljubavi. Ona je kategorična, ali ona je meni rekla da neće da se pomiri sa njim. Miljani je krivo što je sve ovo sebi dozvolila. On je htio nju da prevari i da je iskoristi, ali desio se preokret – pričala je Marija.

– Marija je bila inicijator potpisivanja tog ugovora. Ona sada namjerno ustaje da ona nema ništa sa tim. Toj ženi su samo pare u glavi, Miljana nije takva osoba –rekao je Zola.

– Ja bih bila najsretnija da se njih više ovde ne gledaju. Tom čovjeku su samo potrebne pare, on gleda samo korist – nastavljala je Marija.

– Ja neću ovdje nikome dozvoliti da od mene pravi debila i jadnika. Ja nemam potrebu da se pomirim sa njom – rekao je Zola.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here