Kija Kockar bacila je oko na Stefana Živojinovića, pa je nakon suptilnog očijukanja na javnom događaju uspjela s njim da razmijeni brojeve telefona.

Iako su uživali u ćaskanju, prisnost zbog prisutnih medija pokušali su da sakriju. Stefan Živojinović je pjevao na jednoj žurki. Kija je na događaj došla sama, dok se Brenin nasjlednik uglavnom provodio sa članovima benda.

-Kija je na žurku ušetala sama, bez pratnje, a Stefan je bio u društvu benda pošto je bio zadužen za muzički program večer. Stefan je nakon nastupa prišao separeu da se javi drugarici Milici Pavlović, ali tu se nalazila i Kockareva. Brenin sin je razmijenio nekoliko rečenica sa kolegicom, a onda se nasmijao Kiji, koja mu je nešto konstantno dobacivala. Prisan susret bivše supruge pjevača Slobodana Radanovića i sina folk zvijezde Lepe Brene trajao je kratko, ali, po svemu sudeći, dovoljno dugo.

Razgovarali su neobavezno, uz osmijehe i suptilne dodire, pa se Stefan udaljio od separea, ali je Kristina konstantno koketnim pogledom i plesom slala signale.Brenin sin nije odolio, u jednom trenu brzinski je prišao Kiji da bi razmijenili brojeve. Pošto su to učinili, svako je otišao na svoju stranuiviše nisu razgovarali. Potkrao se još neki pogled i osmijeh kroz masu-zaključuje izvor.

Izvor:Express

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here