TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

 

Auuu!
Nenad Marinković Gastoz nekada je sa Lunom Đogani bio veoma prisan, a danas njih dvoje jedva da se podnose. Iako je Luna bila ta koja je javnosti otrkila da je bila u s*ks-šemi sa Gastozom, ona se istovremeno naljutila na njega, pa je njihova komunikacija u međuvremenu zahladnjela. Toliko da joj je pobjedu u “Zadruzi 2” čestitao preko Instagrama.

– Luni sam čestitao pobedu i to je to. Opet bih joj čestitao , doduše na Instagramu. Nije tu ništa čudno, to se i očekivalo i ja sam to i uradio. Uvijek ja pružam ruku, takav sam čovjek. Ne volim svađe, rasprave, skandale i nikada neću biti drugačiji – kaže on i otkriva zbog čega je njihov odnos i dalje jako loš.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

– Ona je ljuta na mene a ja stvarno ne znam zašto. Treba ja da budem ljut jer je ona pričala o našoj j*bačini, a ne ja. Izgladićemo to, Bože moj. Ona je sad u haosu, pod stresom, kad se malo iskulira, nastavićemo da se družimo – ističe Marinković i kaže da Luni svu sreću želi u muzičkoj karijeri.

– Želim joj uspjeh i želim joj da se ostvari u tome što bolje može, ako je već čvrsto riješila da ide tim putem. ALi ja bih više volio da uradim duet sa Anastasijom. Anastasija je stvarno izdominirala, i sve što je ta djevojka snimila, izazvalo je haos!

Instagram

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here