TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U drugoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” Stanija Dobrojević započela je vezu sa Vladimirom Tomovićem, a nakon što je ova romansa doživela krah, ona je uplovila u vezu sa Markom Markovićem.

Instagram

Mnogi su predviđali Staniji i Marku brz raskid, međutim, oni su iz Bele kuće izašli kao srećan i zaljubljen par. Nakon toga ljubav je potrajala, pa smo tokom ljeta u emisiji “Zadruga – narod pita” imali priliku da viđamo i Marka koji je Staniju bodrio iza kamera i donosio joj cvijeće u studio Pinka.

Zatim je Stanija otputovala u Ameriku, zbog čega su bili udaljeni, pa su mnogi čak pomislili i da su raskinuli svoju vezu. Međutim, ono što je zanimljivo jeste da su Stanija i Marko sada objavili na Instagramu fotografije na kojima su kao mjesto boravka naveli Novi Sad.

Stanija Dobrojević

Marko Marković

Poslije ovih fotografija mnogi su posumnjali da su Stanija i Marko raskinuli svoju vezu, s obzirom na to da su fotografije nastale u istom gradu, ali ipak na različitim lokacijama. S druge strane, pojedini pratioci smatraju da su Stanija i Marko zajedno otišli u Novi Sad gdje uživaju u svojoj ljubavi.

Instagram

Šta stoji iza ovih objava, vrijeme će pokazati.
Izvor:alo.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here