TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U drugoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” Stanija Dobrojević započela je vezu sa Vladimirom Tomovićem, a nakon što je ova romansa doživela krah, ona je uplovila u vezu sa Markom Markovićem.

Instagram

Mnogi su predviđali Staniji i Marku brz raskid, međutim, oni su iz Bele kuće izašli kao srećan i zaljubljen par. Nakon toga ljubav je potrajala, pa smo tokom ljeta u emisiji “Zadruga – narod pita” imali priliku da viđamo i Marka koji je Staniju bodrio iza kamera i donosio joj cvijeće u studio Pinka.

Zatim je Stanija otputovala u Ameriku, zbog čega su bili udaljeni, pa su mnogi čak pomislili i da su raskinuli svoju vezu. Međutim, ono što je zanimljivo jeste da su Stanija i Marko sada objavili na Instagramu fotografije na kojima su kao mjesto boravka naveli Novi Sad.

Stanija Dobrojević

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Marko Marković

Poslije ovih fotografija mnogi su posumnjali da su Stanija i Marko raskinuli svoju vezu, s obzirom na to da su fotografije nastale u istom gradu, ali ipak na različitim lokacijama. S druge strane, pojedini pratioci smatraju da su Stanija i Marko zajedno otišli u Novi Sad gdje uživaju u svojoj ljubavi.

Instagram

Šta stoji iza ovih objava, vrijeme će pokazati.
Izvor:alo.rs

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here