Ljubavni život ove atraktivne pjevačice ponovo je u žiži interesovanja.


Ponovo su aktuelne priče o ljubavnom životu Katarine Grujić, a sada je otkrila i sa kim je bila u Crnoj Gori.

Za manje od mjesec dana pjevačica Katarina Grujić obradovaće svoju publiku novim spotom i pjesmom bržeg ritma, a ekipa emisije “Premijera” bila je prisutna na setu.

Snimamo za novu pjesmu koju rade Džala i Buba, ali sam se mnogo zaledila. Imam malo stvari na sebi. Znam da će sigurno oboriti rekorde pjesma, kao i svaka moja – govorila je Katarina.
Katarina je istakla i da smatra da je njena saradnja sa ovim muzičkim dvojcem, prava stvar za nju. Ovom prilikom Katarina je prokomentarisala i spekulacije da je u Crnu Goru otputovala sa dečkom, kao i koji ju je muškarac čuvao na moru.

Ja sam bila tamo sa mojim tatom i otišla sam da odradim dva nastupa koja sam imala tamo. Ja kuću imam u Crnoj Gori jako dugo, tako da svaki trenutak koristim za odmor. Pošto sam bila u Crnoj Gori na nastupima, što ne bih otišla do moje porodične kuće u Budvi da uživam? Muškarci se svakako plaše mene, kada bi vidjeli tatu, tek ne bi smjeli da priđu – rekla je Grujićeva.

Ponovo su aktuelne teme o Katarininom ljubavnom životu, a pjevačica je za stare ljubavi imala veoma jasnu poruku. Inače, u medijima su se posljednjih dana pojavile informacije kako je Grujićeva izdržavala neke svoje bivše momke, koji su je kasnije povrijedili.

Pošto ja drugim osobama koje nisu poznate, ne želim da dajem značaj ili pažnju, tako da pređi na drugo pitanje…
Trenutno mi je u ljubavi savršeno – dodala je Katarina.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here