Jennifer je ‘bacila u trans’ posjetitelja koncerta. Izvela ga je na pozornicu gdje su ga najprije zagrijale prateće plesačice. Potom je nastupila J.Lo koja ga je pokretima zavela, a oduševljenje mu se vidjelo na licu.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (49) prošlog petka započela je turneju pod nazivom ‘It's My Party’ u Los Angelesu gdje je napravila pravi show, a isto se dogodilo i na drugom po redu koncertu u San Diegu.

U uskom bodiju tigrastog uzorka mrdala je stražnjicom, a oduševljeni fanovi sve su snimili kamerom: Bodi je bio oskudan pa je otkrivao gotovo sve.

Pogledajte video OVDJE.

Tokom nastupa promijenila je nekoliko outfita, a posebnu pažnju je plijenio srebrni kombinezon gdje je jedna nogavica nedostajala pa je tako J.Lo otkrila nogu i dio stražnjice.

Nekoliko dana prije u Los Angelesu, Jennifer je ‘bacila u trans’ jednog posjetitelja koncerta. Izvela ga je na pozornicu gdje su ga najprije zagrijale prateće plesačice.

Potom je nastupila Jennifer koja je pokretima zavodila muškarca kojemu se oduševljenje vidjelo na licu.

Jennifer će nastupati još u Sacramentu, San Joseu, Las Vegasu, Phoenixu, Denveru, San Antoniu, Edinburgu, Dallasu, Houstonu, St. Paulu, Chicagu i mnogim drugim gradovima u Americi, dok joj je finalna postaja Miami.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here