Ana Nikolić ostaje bez stana u Beogradu ukoliko do kraja februara ne vrati pozajmicu od 80.000 eura koje je u novembru uzela od kamataša.

Pjevačica je krajem prošle godine uzela novac uz dogovor da će do februara da vrati uz minimalnu nadoknadu. Međutim, Nikolićeva ne da nije vratila novac, nego još uvijek nije dala ni dogovorenu kamatu.

 

– Ana je zbog novih pjesama i albuma ušla u velike dugove. Ona je preko prijatelja koji je garantovao za nju od kamataša uzela 80.000 eura i obećala je da će do februara da vrati. Dogovor je bio da do povraćaja isplati fiksnu kamatu koju su dogovorili. Zelenaši su prilikom sklapanja dogovora tražili da stavi stan u zalog, što je ona i učinila – govori dobro obaviješten izvor i nastavlja:

– Problemi su nastali poslije Nove godine zbog toga što Ana nije isplatila kamatu. Tada su ljudi prvi put kontaktirali s njom i ona im je obećala da će uz pozajmljeni novac vratiti i kamatu do kraja februara, kao što su se dogovorili. Međutim, album je kasnio, a Ana još uvijek nije počela da nastupa, pa samim tim novca i nema. Oni su joj poručili da ukoliko ne isplati pozajmicu za dvije nedjelje, može da se seli.

Kako se dalje saznaje, Ana je upala u paniku zbog situacije u kojoj se našla, pa je bila prinuđena da kaže Rasti šta je napravila i pripremi ga za eventualnu pomoć koja će joj biti potrebna ukoliko ne riješi situaciju sa kamatašima.

– Morala je sve da prizna bivšem mužu, ipak neko mora da joj pomogne. Spremna čak i Rasti da prepiše stan ukoliko bi vratio njen dug, da bi mogla da nastavi da živi tu sa kćerkicom Tarom. Njen album u petak je ugledao svjetlost dana, a sudeći po reakcijama, Ana će se ubrzo vratiti u estradni vrh i nastupati non-stop, pa i bi mogla Rasti da malo-pomalo isplati to, ali rok koji je odredila sa tim ljudima teško da će ispoštovati – zaključio je izvor.

Balasevizam/Express

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here