Pejović je nastupio na muzičkom festivalu “Ulaz” čije će posljednje, treće veče, biti održano večeras, 13. jula

Popularni pjevač Aco Pejović na sinoćni nastup, 12. jula, na muzičkom festivalu Ulaz, došao je sa kumom Filipom Živojinovićem, a kako kaže, on i njegov kum pravi su prijatelji, a da je sumnjao da tako neće biti ne bi ni prihvatio to kumstvo.

– Naravno, ne prihvatam kumstva u koja sumnjam, imam ih 12 i svih 12 traju. Trudim se da budem pravi kum, brat i prijatelj, jer kada prihvatite kumstvo onda prihvatate ozbiljne obaveze. Filip je jedno veliko srce, jedan veliki čovjek, zajedno smo došli – rekao je Pejović.

Aco je progovorio o navodima da je duetsku pjesmu Maje Berović i Ace Lukasa trebalo upravo on da pjeva sa popularnom plavušom, a pjevač otkriva da li su on i Maja u sukobu.

– Nije nikad bilo pomena. Sa njom sam se upoznao, super djevojka, sreli smo se na aerodromu. Nikad u životu, taman posla. Nju jako cijenim i poštujem njen rad, ne znamo se baš, da neko priča o nekome koga ne poznaje… – rekao je Pejović.

Pejović nikad nije išao na roditeljske sastanke svojim kćerkama, a ovih dana ne može da sakrije sreću, jer je jedna od njegove tri nasljednice upisala prestižni univerzitet u Madridu.

– Nikad! Supruga se tim stvarima bavila, a možda bih čuo nešto što mi se ne dopada, pa bih svašta rekao. Pa bi bilo ono: “Vidi onog, ko ti daje pravo da ti…”. Ne bih volio da dođem u takvu situaciju. Do sada nisam imao problema ili situacija oko toga. Ja ne volim nepravdu, pogotovo ne u školi. Tu je ima i sa strane djece i profesora – rekao je Pejović.

– Sretan sam ovih dana, zvanično mi je kćerka prije sedam dana primljena na Univerzitet u Madridu, tako da ovo što je izašlo, to je od neke sreće. Zaplakao sam se, iskreno, plakao sam taj dan od sreće i bio sam ponosan – izjavio je pjevač i otkrio da teško podnosi razdvojenost sa nasljednicama.

– Ja sad živ nisam, sve tri su u Londonu. Svako jutro ustanem, supruga i ja smo sami kod kuće. Krenem i otvorim vrata, hoću da pitam nešto najmlađu i sjetim se, krenem u drugu, treću sobu, šta ću. Ovo nije ona priča: “Vidi ga ovaj..”, nego su mi sve, kao i svakom roditelju njegovo dijete – zaključio je Aco za Telegraf.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here