Jupiter, planet radosti i obilja, ulazi u znak Riba 13.05. i ostaje više od dva mjeseca u ovom vodenom znaku, sve do 28.07. Donosi nam sjajnu pozitivnu energiju koju ćemo moći iskoristiti za ostvarenje želja na različitim poljima. Važno je da dobro razmislite kako ćete iskoristiti ovaj period, jer se ono što sad napravite može značajno odraziti i na vašu sudbinu u 2022. godini. Na 3 znaka Zodijaka će Jupiter u Ribama posebno povoljno utjecati.

Astrološke prognoze otkrivaju da nas u svibnju/maju očekuju brojni događaji i pomicanja planeta koja će utjecati na našu energiju, a jedan od najvažnijih je ulazak Jupitera u znak Riba 13. svibnja/maja.

Jupiter, planet radosti i obilja, jedna od najsretnijih planeta u astrologiji, ostaje više od dva mjeseca u ovom vodenom znaku, sve do 28. srpnja/jula. Donosi nam sjajnu pozitivnu energiju koju ćemo moći iskoristiti za ostvarenje želja na različitim poljima – od profesionalnog do privatnog plana.

Jupiter u znaku Riba je naše dobro ogledalo – pokazuje nam kako možemo postati sjajna verzija sebe. To nije ogledalo iluzija, već motivacijski odraz koji u nama budi želje i potrebe za pozitivnim promjenama u životu.

Važno je da dobro razmislite kako ćete iskoristiti ovaj period, jer se ono što sad napravite može značajno odraziti i na vašu sudbinu u 2022. godini.

Evo na koja 3 znaka Zodijaka će Jupiter u Ribama najpovoljnije utjecati…

Blizanci

Jupiter ulazi u vašu desetu kuću slave, dostignuća, reputacije. Potiče vas da iskoristite svoje sposobnosti i talente i procvjetate. Osjetit ćete kako ste blizu ostvarenja nekih od vaših najvećih ambicija, jer vam ovaj sretni planet otvara nove vidike i percepcije. Pomaže vam da težite višim ciljevima i osvijestite što sve možete iz svog iskustva i znanja iskoristiti na pravi način.

Ovo je period uspjeha i nagrada za vaš znak, a za dodatnu sreću zaslužan je i Mars u Raku koji je u vašoj drugoj kući i stvara tokove prihoda i potiče materijalnu sigurnost.

Najviše se fokusirajte na svoj profesionalni put je vas može lansirati do sjajnih visina. Ne ignorirajte znakove i signale intuicije.

Vaga

Jupiter ulazi u vašu šestu kuću svakodnevnih obaveza, zdravlja i općeg stanja i signalizira vrijeme rasta i napretka, naročito na poslu. Vage koje tragaju za novim poslom do kraja srpnja/jula imat će posebnu naklonost Jupitera u Ribama.

Uvest ćete red u svoj raspored, bolje ćete se organizirati, a to će se pozitivno odraziti i na vaše unutrašnje stanje, ali i na način kako vas drugi vide. Mars u Raku je u vašoj desetoj kući ambicija i potiče vas da krenete naprijed i ostvarite nešto značajno.

Iskoristite svoje pozitivne navike i radnu praksu kako biste unaprijedili svakodnevni život. Napravite nešto samo za sebe i svakodnevno se trudite, kroz mala iznenađenja i dobre promjene, da se sjajno osjećate.

Škorpion

Jupiter ulazi u vašu petu kuću strasti i zadovoljstva i donosi vam energiju romantike i pojačanu kreativnost. Prepustite se onim stvarima koje donose krajnju radost i pustite da ljubav vlada dok ovaj sretni planet krasi vašu kuću zadovoljstva.

Vaša erotska strana bit će potaknuta pa su u ovom periodu moguće iskre i pojačana seksualna energija. U mnogim ljubavnim odnosima obnovit će se strast, dok slobodni Škorpioni imaju šansu za pronalazak nove ljubavi.

Osim na polju ljubavi, Jupiter vam donosi dobru plimu energije i kada je riječ o inspiraciji. Ako radite na novim projektima ili želite započeti samostalan posao, očekuju vas dobre mogućnosti.

Proširit ćete vidike, istraživat ćete nove stvari, a svaka promjena mjesta, okruženja ili prostora, učinit će da se dodatno probudite i napravite nešto važno za sebe i svoju budućnost.

(Lovesensa)