Moj otac je varao moju majku sa drugom, mlađom ženom. Moja majka je saznala to, i obolila na živce. Imali su mene i brata.

Ta žena je imala kćerku. Moja majka je završila tragično i on je tu ženu oženio i živjeli smo svi skupa. Ja sam je uvjek mrzila i zaklela sam se da nikad neću biti kao ona i da se neću petljati u tuđi brak jer je ona najgora za mene. Upoznala sam jednog momka i zaljubili smo se, jednog dana, ja na poslu piše mi njegova ŽENA na fb doživjela sam nervni slom tada!

Sada nakon 10 mjeseci muke i borbe sa mojom i njegovom familijom pošto smo i druge vjere, pred raskidom smo. Njegova žena je saznala za nas, pisala mi je stalno vrijeđala me, on dođe pa me moli, ja ga volim ali rekla sam mu 100x da ide kod svoje žene da mene ostavi na miru ali džaba. Stalno mi priča da je ne voli i da se razveo.

Želimo djecu ali mislim da on nije sposoban za to jer sa tom ženom u braku 4 godine ,a još nema djecu, ovo mi je otvorilo oči da nije svijet crno bijel i da sam mrzila možda maćehu a kriv je moj otac samo.