Život Buraka Ozčivita, na našim prostorima poznatijeg kao Bali – beg i nije idiličan kakvim ga većina smatra.

Glumac koji je osvojio žene širom svijeta, suprugu Fahrije Evdžen je upoznao na snimanju turske hit serije “Gumuš“. Uoči snimanja prekinuo je vjeridbu sa manekenkom Cejlan Capaom (29). Cejlan je bila njegova velika ljubav a mnogi su uvjereni da ga je ostavila jer njena bogata porodica nije željela Buraka koji potiče iz jako siromašne.

Kako malo ko zna, Burakov otac je radio u zalagaonici na jugoistoku Turske, a majka je domaćica. Kad ga je Cejlan ostavila, Burak je utjehu našao u radu. – Zatrpao sam se poslom i to mi je pomoglo da odagnam crne misli. Fahrije mi je prvo bila prijateljica, rame za plakanje, slušala je o mojoj boli, a onda su se emocije probudile i poželio sam da budem sa njom – izjavio je Burak i dodao kako je iz svojih likova i ličnog iskustva naučio da mora da pazi kome će pokloniti srce.

– Zbog ljubavi više nisam bio spreman na prvu loptu da rušim svijet. Iskustvo me je naučilo da ljubav može biti opasna, a ja zbog nje nisam htio da gubim glavu. Fahrije me je uvjerila da prava ljubav zaista postoji – rekao je Burak.

Stara narodna poslovica kaže SVAKO ZLO ZA NEKO DOBRO… tako je izgleda i u sluaju Buraka, ko zna da li bi stekao ovoliku slavu da se nije posvetio radu, a koliko god svim damama bilo teško priznati, Fahrije i Burak su zaista divan par.