Gore društvene mreže!

Aleksandra Nikolić ove sezone je ušla u “Zadrugu” kako bi obezbjedila sebi bolji život i materijalno se obezbedila. Iako Dejan Dragojević nije bio sretan što će se razdvojiti od svoje izabranice, pružio joj je podršku i ispratio je u rijaliti.

Milioni gledalaca posmatraju svaki njen korak i prate da li će napraviti neku grešku i povrijediti Dejana. Iako ga Aleks svakodnevno pozdravlja i poručuje mu da ga voli, fanovi su primijetili da flertuje sa muškarcima u Bijeloj kući.

Društvenim mrežama kruži slika na kojoj se vidi kako Aleksandra upućuje poglede Marku Markoviću. Njih dvoje su se posmatrali i smješkali se jedno drugom tokom podjele budžeta.

Printscreen

– Vidim ja da će Deki opet flašama u glavu. Toliko o tome da se Bujanovka ne loži na Markovića – napisali su fanovi u opisu fotografije.

Marko Marković važi za jednog od najvećih zavodnika u Bijeloj kući. Od početka rijalitija flertuje sa Milicom Veselinović i Anitom Stanojlović, ali najviše mu je za oko zapala Maja Marinković. Ostaje nam da ispratimo sa kojom djevojkom će se upustiti u ljubavni odnos.