Rijaliti učesnik i pjevač Sloba Radanović prošao je kroz stresan period, s obzirom da se razveo od žene koju je prevario u rijalitiju.

Koliko mu je to teško palo, pokazao je i na svom izgledu, pa je drastično smršao od vremena kada je bio u “Zadruzi”.

“Jedan mjesec – 12 kilograma. Povratak. Malo li je…”, napisao je Sloba na svom Instagramu.

 

U komentarima je dobio niz komplimenata, a fanovi tvrde da kada je bio sa Lunom Đogani “nabacio” je višak kilograma, dok je sa bivšom ženom Kijom izgledao fenomenalno.

1 month/12kg down Comeback ? Malo li je… A veceras Kladovo! ????

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@sampanjactatica) on

 

 

Nekada je bila jedna od najzgodnijih žena estrade – neprepoznatljiva je danas, sa teškom bolešću se bori

PRIJE NEKIH DESETAK GODINA, VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJATRAKTIVNIJIH TURBOFOLK PJEVAČICA, IMALA JE DUGE NOGE PO KOJIMA JE BILA PREPOZNATLJIVA, A NJEN STAS JE BIO KAO PJEŠČANI SAT, IMALA JE I ATRAKTIVNO LICE ALI I OGROMNE, DŽINOVSKE GRUDI. BILE SU TO GLAVNE KARAKTERISTIKE OVE PJEVAČICE KADA SE POJAVILA NA ESTRADI.

Nije se mogla pohvaliti sa svojom inteligencijom, nekada se znala izblamirati propisno sa svojim izjavama, nije joj smetalo da i dalje bude mnogo fizički privlačna muškarcima. Muzika kojom se bavila je bila relativno upitna, određene hitove je imala koji su poprilično slušani bili, ali su to sve banalni tekstovi, što bi neki rekli plitka muzika.

Nećemo otezati više, radi se svakako i TINI IVANOVIĆ; morate i sami priznate da vas je sve ovo jako iznenadilo. Godinama nije aktivna na muzičkoj sceni, ni blizu nema popularnost kao kada je izbacila pjesmu i kada je radila svoj najveći hit, bunda od nerca.

A razlog zbog kojeg nema dugo na sceni, možemo reći da je i više nego ozbiljan. Dugo vremena je imala probleme, bolovala je od raka dojke, ali se na sreću njen problem jako brzo riješio. Tim povodom je odlučila da kaže ženama da je jako važno da se brinu o svom zdravlju, da sebe ne dovode u sličnu situaciju u kojoj je ona bila. Ni zbog drugih stvari ne biste smjeli zapuštati svoje zdravlje.

Jako je važno, redovno idite na preglede, ne prepuštajte ništa slučaju, mnogo problema imate i događaja na TV-u, ko zna, možda upravo vi budete jedan od tih primjera, ne prepuštajte slučaju ništa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here