Bivši suprug pjevačice Anabele Atijas, Gagi Đogani, našao se u žiži interesovanja javnosti zbog učešća njegove kćerke Lune u rijalitiju “Zadruga”, u kom je došla do drugog mjesta, a dugo se spekulisalo o odnosima u njihovoj porodici.

Sada je Gagi Đogani riješio da otkrije u kakvom je odnosu sa sadašnjim Anabelinim suprugom, Andrejem Atijasom, a sve detalje pronaći ćete u nastavku.

Gagi Đogani je nedavno javno prozvao Slobu Radanovića. Đole Đogani je napravio haos na proslavi Slađe Alegro, pa su svi gledali u njega, dok ćete ovdje naći više o tome.

Anabela i Andrej Atijas prije šest godina zarekli su se jedno drugom na vječnu ljubav.

Pjevačica je u braku sa Andrejem dobila svoju treću kćerku.

O odnosu Andreja i Anebelinog bivšeg muža, Gagija, u više navrata se pričalo u javnosti.

Par puta su se zajedno pojavljivali na događajima, a mnogi su se pitali da li su i danas, nakon svega što se desilo oko učešća Lune u “Zadruzi”, u dobrim odnosima.

Gagi je riješio da stavi tačku na spekulacije da su u svađi, pa je na društvene mreže postavio njihovu fotografiju.

Na slici vidimo Gagija i Andreja kako uživaju u bazenu, dok je sa njima i mala Blankica.

 

Nekada je bila jedna od najzgodnijih žena estrade – neprepoznatljiva je danas, sa teškom bolešću se bori

PRIJE NEKIH DESETAK GODINA, VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJATRAKTIVNIJIH TURBOFOLK PJEVAČICA, IMALA JE DUGE NOGE PO KOJIMA JE BILA PREPOZNATLJIVA, A NJEN STAS JE BIO KAO PJEŠČANI SAT, IMALA JE I ATRAKTIVNO LICE ALI I OGROMNE, DŽINOVSKE GRUDI. BILE SU TO GLAVNE KARAKTERISTIKE OVE PJEVAČICE KADA SE POJAVILA NA ESTRADI.

Nije se mogla pohvaliti sa svojom inteligencijom, nekada se znala izblamirati propisno sa svojim izjavama, nije joj smetalo da i dalje bude mnogo fizički privlačna muškarcima. Muzika kojom se bavila je bila relativno upitna, određene hitove je imala koji su poprilično slušani bili, ali su to sve banalni tekstovi, što bi neki rekli plitka muzika.

Nećemo otezati više, radi se svakako i TINI IVANOVIĆ; morate i sami priznate da vas je sve ovo jako iznenadilo. Godinama nije aktivna na muzičkoj sceni, ni blizu nema popularnost kao kada je izbacila pjesmu i kada je radila svoj najveći hit, bunda od nerca.

A razlog zbog kojeg nema dugo na sceni, možemo reći da je i više nego ozbiljan. Dugo vremena je imala probleme, bolovala je od raka dojke, ali se na sreću njen problem jako brzo riješio. Tim povodom je odlučila da kaže ženama da je jako važno da se brinu o svom zdravlju, da sebe ne dovode u sličnu situaciju u kojoj je ona bila. Ni zbog drugih stvari ne biste smjeli zapuštati svoje zdravlje.Jako je važno, redovno idite na preglede, ne prepuštajte ništa slučaju, mnogo problema imate i događaja na TV-u, ko zna, možda upravo vi budete jedan od tih primjera, ne prepuštajte slučaju ništa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here