Slavni holivudski glumac Džordž Kluni dobio je nagradu za životno djelo na 46. dodjeli ovih nagrada u Los Anđelesu. Njegova supruga Amal tom prilikom održala je govor koji je rasplakao ovog poznatog holivudskog šmekera.

Mnogo mi je lakše da se obraćam sudu u ime svojih klijenata, nego da pričam javno, kao što to sada prvi put činim, o svom suprugu – započela je Amal svoj govor i nastavila – Ali, ovoga puta to radim jer sam veoma ponosna na sve što je postigao. Evo nekoliko stvari koje ne znate o Džordžu. Pre svega, on je džentlmen. On je džentlmen u svakom smislu te riječi, na način koji je tako redak u današnje vrijeme, možda čak i staromodan. Svako ko ga zna, čak i oni koji su mu politički neistomišljenici, i oni sa kojima je imao profesionalnih neslaganja, reći će vam sve najbolje o njegovim manirima. Svaki put kada ga posjetim na snimanju, ekipa mi priča o tome da se Džordž uvek zalaže za one najugroženije – istakla je Amal.

Amal je otkrila i šta se desilo kada je upoznala glumca:

– Iako Džordž skromno svoj uspjeh uglavnom pripisuje sreći, verujem da je za to ipak zaslužan njegov nevjerovatan talenat i karakter. Oni su ga doveli tu. A ti kvaliteti čine ga i sjajnim suprugom i ocem. Upoznala sam Džordža kada sam imala 35 godina i već se pomirila sa činjenicom da ću ostati usjedjelica. Onda smo počeli da se zabavljamo i krijemo se u mom stanu u Londonu, a ubrzo sam osjetila da, šta god da se desi, ne želim nikada više da budem ni sa kim drugim. Nisam mogla da spavam kada smo razdvojeni. Govorili su mi da se smješkam kao nikada prije kad god bih čitala njegove poruke i pisma koja mi je krišom stavljao u torbu. Pet godina kasnije, ništa od toga se nije promijenilo. On je osoba kojoj se neizmjerno divim, koja me oduševljava i čiji me osmijeh svaki put rastopi – rekla je ona a onda se direktno obratila svom suprugu – Ljubavi, sa tobom sam pronašla ljubav za koju sam se samo nadala da postoji. A gledajući te sa našom djecom, Elom i Aleksanderom, najsretnija sam na svijetu. Ti ispunjavaš naš dom smijehom i srećom, a tako je bilo i prije nego što su naša djeca učinila da “da-da” postane Betmen, lisica koja govori i prijatelj Meri Popins. Tako sam ponosna na tebe, ljubavi moja. Čestitam ti na ovom izuzetnom priznanju koje dobijaš večeras. Ponosna sam na tebe, a znam i da će naša djeca, kada saznaju šta si radio, a i ko si ti, biti jednako ponosna – završila je ona.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here