Stranica YourTango tako je napravila popis tipova i karakteristika žena na koje određeni muški horoskopski znakovi ”padaju”.

Ovan

Ovnovi padaju na jake i neovisne žene. Obožava dame koje govore točno ono što misle i ne libe se prihvatiti bilo kakav izazov. Za Ovna su pravi afrodizijaci uspjeh i sposobnost.

horoskop-2018
Bik

Žena koja je kao žena iz udžbenika – zabavna, ženstvena i prava podrška te koja će osvojiti srce Bika. Takvu ženu neće pustiti od sebe tako lako.

Blizanci

Blizanci padaju na izuzetno inteligentne i kreativne žene, pune smisla za humor. Ako ga uspijete iz noći u noć i iz dana u dan zadiviti i fascinirati, vaš je bez pogovora.

dnevni-horoskop-jutro-1068x700

Rak

Rakovi vole žene koje u sebi nose nevinost i naivnost, ali i potpunu predanost njima. Ako uz to pokažu ranjivost i želju da ih baš on zaštiti – pečeni su.

Lav

Lavovi vole otvorene žene pune samopouzdanja. Ovi muškarci padaju na žene koje su uvijek tip-top sređene. Tijelo mora biti perfektno, a frizura uvijek savršena. I ne samo to – pored svega toga, Lav želi da žena bude i iznimno obrazovana, inteligentna, uspješna i duhovita.

horoskop
Djevica

Muškarci u ovom znaku padaju na tip djevojke iz susjedstva – dakle, slatka je, ali ne i fatalna i vrlo je inteligentna. Osjećajna je, vodi se logikom i vrlo lojalna. Djevice ne vole pretjerano emotivne reakcije.

Vaga

Vage vjeruju u idealne veze pa uvijek traže onu pravu. Žele zgodnu, samouvjerenu, inteligentnu ženu koja će ih podržavati i biti im odana do kraja.

Škorpion

Škorpioni žele biti najbolji i imati najbolje. Ovi muškarci traže ženu koja pršti od seksipila, pametna je, avanturističkog duha, strastvena, sportski tip i neovisna.

horoskop
Strijelac

Strijelac želi energetičnu ženu koja će mu stalno postavljati nove izazove te ga bez problema i prigovora pratiti u njegovim avanturama.

Jarac

Jarčevima treba vječnost da se u nekog zaljube – ali baš zato i traže ženu koja će ih strpljivo čekati. Žele seksi, ali ne i vulgarno, privrženo ali ne i priljepak i ženu koja pored njega ima bogat vlastiti društveni život i kao prioritet – uspješnu karijeru.

Vodenjak

Vodenjaci bježe od zahtjevnih žena. Želi samostalnu ženu koja ga neće pratiti u stopu, već će moći voditi život odvojeno od njega, bez zapitkivanja gdje je sad i zašto baš tamo ide.

horoskop
Ribe

Muškarci u znaku Ribe se često zaljubljuju, ali ono što zaista traže jest nježna, velikodušna žena otvorenog uma koja voli umjetnost i životinje.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here