Alfa “ženka”, ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe…

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, ona stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide naprijed često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji si je zacrtala nije lako.

Ona je – žena Jarac!

Nevjerovatno jaka, žena Jarac može da prebrodi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspjet će da ostane sabrana i mirna te će odmah da krene da traži rješenje.

Može da se učini hladnom i rezervisanom, no ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Dio svojih ambicija spremna je da žrtvuje samo zbog jednog – porodice. Kad nije njen dan, može da bude previše tvrdoglava, neraspoložena, stidljiva i pesimistična.

61269880-emily-ratajkowski

Ljubav

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikuda. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoje već će, uvijek svjesna svojih sposobnosti, uzeti stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

dnevni-horoskop-jutro-1068x700

Partneru voli da ugađa i brine se za njega zbog čega može da se čini kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu nezavisnost, odnosno neće zvisiti o partneru. Sa svojim životnim sAputnikom želi da bude ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora i u najtežim momentima. Traži nekog ko će uspjeh voljeti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspješnosti.
horoskop

Strastvena je ljubavnica. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Djevici jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž, te jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe. Dobro može da se složi i sa Škorpijom.

Prijateljstvo

S obzirom da je prirodni vođa, žena Jarac često je „glavna“ i među svojim prijateljima.

Voli imati svoju privrženu „grupu“ u koju se novi članovi teško puštaju, međutim kada shvatite kako grupa funkcioniše prihvatiće vas kao sebi ravnopravnog.

Prema prijateljima ponaša se gotovo majčinski pa nju uvijek možete pitati za savjet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju djecu, sklona je da pravi planove za svoje prijatelje za koje oni uopšte ne znaju.

Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavijestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Jednako kao i porodici, vrlo je odana svojim prijateljima i uvijek im daje do znanja da na nju mogu da se oslone.

horoskop-2018

Izgled

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom ljepotom, njen cjelokupan izgled vrlo je dopadljiv, a prvo što svi na njoj primijete su visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakterišu duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena te čist i blistav ten.

Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usne daju dodatan šarm njenoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta tamnijih boja i nijansa. Osim izražajnim jagodicama na prvu osvaja i svojim prekrasnim osmijehom za koji stalno dobija komplimente. Ima lepo oblikovane noge, tanke gležnjeve i mala stopala zbog kojih je njen hod brz, okretan i siguran. Uvijek izgleda svježe i mlađe nego što zapravo jeste.

emily-ratajkowski-body-main-678x381

 

Stil

Status i imidž važni su ženi Jarcu zbog čega iz kuće nikad neće izaći nemarno odjevena. Odevnim stilom ističe svoju individualnost, a njene odijevne kombinacije najčešće su stroge, poslovne, preciznih i čistih linija.

Ono u čemu istinski uživa su modni dodaci i skup nakit, ali nikako prenapadan i kičast.

Nikad ne kupuje nerazumno i van svojih mogućnosti već onda kad sebi to zaista može da priušti. Ona zna koliko njen teško zarađeni novac vrijedi i ne troši ga besmisleno, već kupuje precizno.

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here