Bio je a i dalje jeste jedno od najvećih glumačkih i režiserskih imena, no nekada je bio i ”pravi frajer” kada je vanjština u pitanju.

Mnoge su žene ludile upravo za njime, no Mel Gibson u slobodno vrijeme ne izgleda ni približno onako kakav je dok se šeta svojom “teritorijom” – crvenim tepihom.

Mela Gibsona ulovili su paparazzi i snimili fotke na kojima se jasno vidi da su slavnog glumca sustigle godine. On je snimljen dok je izlazio iz trgovine. Bio je u ležernom izdanju, duge sijede kose i prosijede, neuredne bradem s kapom na glavi. Bio je prilično zapušten.

Glumac, koji broji svoju 62 godinu, snimljen je u društvu partnerice Rosalinde Ross (27) s kojom je prošle godine dobio sina Larsa Gerarda.

Rođen je u Peekskillu, država New York kao šesto od ukupno jedanaestero djece. Njegova majka, Ann Reilly, rođena je u SAD-u, u porodici irskih imigranata. Otac, Hutton, bio je sin američkog biznismena i australske operne pjevačice.

Nakon što je Gibsonov otac osvojio nagradu u televizijskom kvizu 1968. godine, iz protesta prema Vijetnamskom ratu, porodica se seli u Australiju. Strahovao da bi mu stariji sin mogao biti mobilizovan, a američko društvo je smatrao za nemoralno.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here