Kristinu Kiju Kockar, pobjednicu “Zadruge”, spajaju sa raznim muškarcima u medijima, a posljednji u nizu je Vuk Mob.

I Kija i Vuk su demantovali da su u vezi, rekavši da su samo prijatelji. Ipak, glasine su nastavile da kruže pa je Kija odlučila da stavi tačku na te priče.

– Nemam dečka! Prekinite da me spajate, pa onda još i raskidate moje navodne veze. Udajete me, useljavate me… – napisala je Kija, obraćajući se medijima.

 

Nekada je bila jedna od najzgodnijih žena estrade – neprepoznatljiva je danas, sa teškom bolešću se bori

PRIJE NEKIH DESETAK GODINA, VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJATRAKTIVNIJIH TURBOFOLK PJEVAČICA, IMALA JE DUGE NOGE PO KOJIMA JE BILA PREPOZNATLJIVA, A NJEN STAS JE BIO KAO PJEŠČANI SAT, IMALA JE I ATRAKTIVNO LICE ALI I OGROMNE, DŽINOVSKE GRUDI. BILE SU TO GLAVNE KARAKTERISTIKE OVE PJEVAČICE KADA SE POJAVILA NA ESTRADI.

Nije se mogla pohvaliti sa svojom inteligencijom, nekada se znala izblamirati propisno sa svojim izjavama, nije joj smetalo da i dalje bude mnogo fizički privlačna muškarcima. Muzika kojom se bavila je bila relativno upitna, određene hitove je imala koji su poprilično slušani bili, ali su to sve banalni tekstovi, što bi neki rekli plitka muzika.

Nećemo otezati više, radi se svakako i TINI IVANOVIĆ; morate i sami priznate da vas je sve ovo jako iznenadilo. Godinama nije aktivna na muzičkoj sceni, ni blizu nema popularnost kao kada je izbacila pjesmu i kada je radila svoj najveći hit, bunda od nerca.

A razlog zbog kojeg nema dugo na sceni, možemo reći da je i više nego ozbiljan. Dugo vremena je imala probleme, bolovala je od raka dojke, ali se na sreću njen problem jako brzo riješio. Tim povodom je odlučila da kaže ženama da je jako važno da se brinu o svom zdravlju, da sebe ne dovode u sličnu situaciju u kojoj je ona bila. Ni zbog drugih stvari ne biste smjeli zapuštati svoje zdravlje.

Jako je važno, redovno idite na preglede, ne prepuštajte ništa slučaju, mnogo problema imate i događaja na TV-u, ko zna, možda upravo vi budete jedan od tih primjera, ne prepuštajte slučaju ništa.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here