Slavni kantautor zbližio se sa pevačem koji je pre nekoliko godina trijumfovao u “Zvezdama Granda”, a koji će uskoro otpevati hit koji će mu upravo Đole napisati.

Iako su se u javnosti često provlačile informacije i priče kako je Đorđe Balašević ipak nekada pisao za narodnjake, slavni muzičar to je demantovao.Međutim, čini se da je došao i taj trenutak – da Đole zaista napiše hit za nekog pevača narodne muzike i to nekoga iz “Granda”.

Reč je o Milanu Topaloviću Topalku, kome je Balašević uzor ceo život. Njih dvojica nedavno su se i upoznali, a porodica Balašević Milana i njegovu porodicu ugostila je u porodičnom domu u Novom Sadu.

Balaševići i Topalovići proveli su čitavo poslepodne zajedno, što je dovoljan dokaz koliko se Topalkodopao Đoletu.

Ostaje samo da se Đole ne predomisli, a pesma će već sigurno biti hit.

Podsetimo, kada su se 2015. godine pojavile priče kako je Đole pisao narodnjake za Brenu i Miroslava Ilića, njegova supruga Olja za Telegraf.rs to je oštro demantovala.

– Đorđe nikada nije napisao numeru za bilo kog pevača narodne muzike, a naročito to ne bi uradio tako da se skriva iza nekog lažnog imena! On, kao što znate, mnogo pažnje posvećuje takvim detaljima, i tačno se zna za koga je pisao pesme – za Kikija Lesendrića, Zdravka Čolića, Bilju Krstić… I sve one su potpisane. Uostalom, svako bi prepoznao u tim “narodnjacima” njegovu jasno uočljivu poetiku. Naravno, ne mislim da je pisanje za narodnjake degradirajuće, naprotiv! Ima predivnih tekstova sa lepom poetikom i korišćenjem metafora – ljubazno je tada objasnila Olja za naš portal.

(Telegraf.rs)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here